ONZE DIENSTEN

Adhoc / spoedrit:

Uw zending wordt direct opgehaald en rechtstreeks doorgebracht naar de geadresseerde, dus niet gecombineerd met andere zendingen. Hiervoor betaald u een vaste prijs per kilometer, afhankelijk van de ritsoort bus- of combo. Kilometers worden altijd heen en weer berekend.
Dit is de snelste manier om uw zending van A naar B te krijgen.

Overnight:

Uw zending wordt vandaag gehaald en de volgende dag afgeleverd. Uw zending wordt gecombineerd met andere zendingen. Tarieven varieren m.b.t. de tijd dat de zending moet worden afgeleverd. Maximaal 15 kg / 0,5m3.
Dit is relatief voordelig ten opzichte van een Adhoc rit.

Lijndienst: ***

Zendingen waarvoor wij max. 2 dagen de tijd hebben zonder aflevertijd. Uw zending wordt gecombineerd met andere zendingen. Maximaal 25 kg.
Dit is de voordeligste manier om uw pakket te verzenden.

Opslag & Beurs-service:

Heeft uw bedrijf regelmatig presentaties op beurzen? Wij bieden hiervoor een unieke totaaloplossing. Meer informatie hierover vindt u onder de knop “opslag”.
Hier vind u ook alle info over onze opslag mogelijkheden.

Overige diensten:

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de grotere werkzaamheden zoals vervoer met een bakwagen of kleppenwagen, vrachtwagen of (BE) trailerwerk.
Voor deze diensten zijn spoedritten niet beschikbaar.

Voor de actuele tarieven van bovenstaande diensten vragen wij u contact met ons op te nemen. Graag maken wij voor u een offerte op maat.

Vaste Tarieven:

• Stadsrit Almere € 17,50
• Vast tarief Almere>Amsterdam combo/bus € 40,- / € 50,-
• Wachttijd / Laden / Lossen – eerste 10 min. vrij, daarna € 7,50 p/15 min.
• Extra stop op dezelfde route tot max. 30 km afwijking € 12,50 p/stop
• Extra uren / mankracht voor werkzaamheden € 25,- p/uur.

***Vanaf 01-01-2018 zijn de lijndiensten alleen nog beschikbaar voor klanten die meerdere zendingen per week versturen.

U kunt bij ons u waardevolle spullen opslaan voor korte of langere tijd in een beveiligde en verwarmde ruimte tegen aantrekkelijke tarieven. Tijdens onze openingstijden heeft u altijd toegang tot uw goederen en kunnen wij deze vanzelfsprekend voor u naar elke gewenste bestemming vervoeren.
Toegang buiten onze openingstijden? Geen probleem; 1 telefoontje en binnen 15 minuten zijn wij ter plaatse om u te helpen.
Heeft uw bedrijf regelmatig presentaties op beurzen? Is het lastig voor u om steeds weer uw spullen van uw bedrijf naar een beurs te brengen en vice versa? U kunt bij ons uw beursmaterialen opslaan, die wij dan vervolgens nummeren. Bij de eerstvolgende beurs geeft u de nummers van de benodigde materialen aan ons door en wij zorgen ervoor dat uw spullen op de afgesproken tijd op de beurs staan. Als de beurs voorbij is halen wij uw spullen gewoon weer op, om ze vervolgens weer bij ons op te slaan. Onze service, uw gemak!

Liever uw persoonlijke opslagruimte met onbeperkte toegang d.m.v. eigen sleutel? Wij hebben nog enkele loodsen te huur v.v. electriciteit en water. Deze hebben een afmeting van 6m x 3m x 3.60m (D x B x H) en zijn voorzien van een roldeur.

Wij kunnen ook bemiddelen voor complete units met kantoorruimte. Dit zijn zeer ruime units met een aparte kantoorruimte op de eerste verdieping en v.v. een elektrische roldeur.

Voor tarieven en uitgebreide informatie vragen wij u om contact met ons op te nemen.

Als vaste klant kunt u van ons een gebruikersnaam en wachtwoord krijgen om bij ons in te loggen op het Webordersysteem.
Via het Webordersysteem kunt u zelf heel eenvoudig uw rit invoeren. Groot voordeel is dat u grip heeft op uw zending en de bijkomende administratie. Hiermee voorkomt u eventuele onduidelijkheid en kunt u snel en gemakkelijk uw zendingen volgen en heeft u altijd inzicht in uw rithistorie en facturatie.
Ritten die u invoert komen bij ons realtime binnen. Wij accepteren uw rit waarvan u meteen een bevestigingsmail krijgt. Vervolgens kunt u de status van uw zending bekijken en bij aflevering ontvangt u weer een e-mail met de aflevergegevens. Tevens heeft u de mogelijkheid om zelf uw bonnen met ophaal / aflever- en adresgegevens uit te printen. Bijv. voor op uw zending.